IniciNoticiesEsportsEl CPTordera amb la permanència a la butxaca es juga dissabte la...

El CPTordera amb la permanència a la butxaca es juga dissabte la segona posició

En una de les millors temporades des de fa 7 anys, l’equip del Club Patí Tordera afronta la prèvia d’aquest proper dissabte d’una forma especial. Després de certificar la permanència matemàtica a l’OK Lliga Plata Nord, l’equip classificat en tercera posició, afrontarà un enfrontament directe amb el rival més proper aquest dissabte al Parroquial. Reben la visita del CE Vendrell, el segon classificat de la taula i que entre els dos conjunts només els separa dos punts. L’entrenador del Tordera, Sergio Alonso, preparava les pròximes jornades decisives que afrontarà l’equip amb la il·lusió de seguir gaudint del bon moment que viuen a la taula.

Alonso prèvia Vendrell 1

Aquest vespre dins del Show diari s’emetrà una entrevista amb els jugadors Pablo Torres, màxim golejador de lliga i en Mauro Rabiti. Precisament els dos protagonistes animaven a la gent del municipi perquè s’acosti dissabte vespre al Parroquial a animar el conjunt.

Jugadors prèvia Vendrell 2

El duel començarà a les 19:45h es podrà seguir en directe a través de Ràdio Tordera i el canal de Youtube. Des del club s’anima a la gent del municipi que ajudi a l’equip i ompli les graderies del Parroquial.

ÚLTIMES NOTÍCIES