IniciNoticiesCulturaL'Associació Cultural i Recreativa Pere Cot estrena el mes de març el...

L’Associació Cultural i Recreativa Pere Cot estrena el mes de març el musical infantil i juvenil “La Sabana”

L’espai dedicat a les entitats de Tordera entrevista a la Glòria Prunera, presidenta de l’Associació Cultural i Recreativa Pere Cot. La presidenta ens ha comunicat que l’associació, juntament amb la seva secció de formació Set de Dansa, estrenen un nou musical infantil i juvenil anomenat “La Sabana”.

Amb motiu de la declaració d’estat d’alarma l’any 2020, l’entitat va suspendre l’estreno del musical “La Sabana”. No obstant això, l’associació va tornar a posar en marxa el projecte, i el pròxim 19 i 20 de març es representarà al Teatre Clavé, ens ho explica la mateixa Glòria Prunera.

Veu Glòria Prunera Tall curt

D’altra banda, la presidenta de l’associació dona la seva opinió sobre el gènere del musical, i anima a tots els torderencs i torderenques a veure el nou musical “La Sabana”. La presidenta assegura que es tracta d’una obra espectacular que els hi sorprendrà molt. Si voleu escoltar l’entrevista completa, ho podeu fer dilluns a dos quarts d’onze del matí i a dos quarts de vuit del vespre al dial 107.1, o bé, la trobareu a la web www.radiotordera.cat en la secció Podcast destacats dins del programa La Teranyina.

RELATED ARTICLES