IniciNoticiesEsportsUn nou cap de setmana amb ple de victòries pels primers equips

Un nou cap de setmana amb ple de victòries pels primers equips

Amb el descans del primer equip del CFTordera i del sènior de l’Athletic Club Tordera Parc, la jornada esportiva pels primers equips torderencs finalitza amb ple de victòries amb els tres partits que es van disputar el dissabte a la tarda.
El sènior masculí de segona catalana del CEEB Tordera va obrir la tarda al pavelló dels Països Catalans. Els torderencs no baixant del tren per classificar-se al play-off de dalt i mantenen vives les seves aspiracions després de superar el Salt “B” per 75-67.

Malgrat que matemàticament ja no és possible, el sènior femení del CEEB Tordera demostra un cop més que, per mèrits propis, podria haver aconseguit algun bitllet del play-off d’ascens amb victòries com les que va sumar el dissabte vespre. Triomf per 72-59 contra el CEJ l’Hospitalet, un dels rivals més potents de la categoria i que lluitarà per pujar a la lliga femenina 2 a final de temporada.

El Club Patí Tordera va tancar el cap de setmana amb la visita del Jolaseta al Parroquial amb la jornada 14 de l’OK Lliga Plata Nord. Un enfrontament que no va començar gens bé pels locals encaixant quatre gols del mateix jugador bilbaí, Jon Viar. El complot global al descans era a favor dels visitants per 2-5. Però la balança es va capgirar i els torderencs van anar fent feina fins a remuntar el partit amb el definitiu 8-6. Actualment, el CPTordera és tercer classificat, a un punt del Vendrell, segon, i a tres del líder, l’Arenys de Munt.