IniciAppAquesta setmana només el sènior de l’Athletic Club Tordera Parc juga com...

Aquesta setmana només el sènior de l’Athletic Club Tordera Parc juga com a local

Per aquesta propera jornada dels primers equips torderencs, la majoria juguen els seus partits a domicili i descansen el sènior femení del CEEB Tordera de copa Catalunya  i també el Club Patí Tordera de l’OK Lliga Plata.

El dissabte només jugarà el sènior masculí del CEEB Tordera de la segona catalana. Després de complicar-se el seu futur en el grup de dalt de la classificació, demà visiten la pista del CB Torelló a les 16:00h de la tarda amb el repte d’intentar les últimes opcions remotes que quedin.

De cara a diumenge es disputaran la resta d’enfrontament. El sènior de l’Athletic Club Tordera Parc jugarà al pavelló dels Països Catalans a les 13:00h i rebrà la visita del Sant Gregori Almogàvers amb el repte de continuar sumant victòries.

A les 17:00h de la tarda serà el torn del CFTordera. Visita el camp de líder destacat de la segona catalana, el Tossa en un escenari on els torderencs arriben amb moltes bones sensacions i amb una ratxa de quatre victòries consecutives. El duel es podrà seguir en directe a través de Ràdio Tordera i també per Youtube.

ÚLTIMES NOTÍCIES