IniciAppEls Bombers de Tordera tanquen el 2021 amb 200 actuacions urgents

Els Bombers de Tordera tanquen el 2021 amb 200 actuacions urgents

El 2021 va tancar amb un augment de les intervencions del cos de bombers voluntaris de Tordera. El servei que presten dia rere dia, s’ha vist accentuat en aquest any on es va recuperar la mobilitat social.

I aquest moviment es tradueix en un creixement del nombre de serveis. Prop de 200 serveis urgents, on destaquen 60 incendis urbans, 45 focs de vegetació a més d’assistències tècniques on s’hi inclouen accidents de trànsit. A més, els Bombers de Tordera han col·laborat en la seguretat i benestar de la ciutadania gràcies a la intervenció en fugues de gas. Un any on s’hi ha afegit les complicacions pel contagi de covid-19. Ho detalla el cap del Parc de Bombers de Tordera, Eduard Caimel.

balanç bombers 1

 Per tant, els incendis van ser la principal causa d’acció dels bombers de Tordera. Un problema agreujat per la sequera. Eduard Caimel alerta de les conseqüències que pot generar.

balanç bombers 2

Això condiciona les autoritzacions de cremes, que poden quedar anul·lades si així ho indiquen els criteris professionals. En cas que sigui així, se sol avisar a través d’un missatge.

Ara mateix hi ha 13 voluntaris al Parc de Bombers de Tordera. Una xifra baixa respecte la necessitat del poble. Caimel assegura que haurien de ser-ne 25 per poder donar cobertura a totes les necessitats. Una demanda històrica que sembla que començarà a veure la llum aquest any. Caimel explica la previsió d’incorporar 3 noves persones.

balanç bombers 3

Des del cos de bombers voluntaris es demana netejar embornals, fixar elements de l’habitatge i contribuir en la lluita contra el canvi climàtic. Per qualsevol emergència cal trucar al 112.

ÚLTIMES NOTÍCIES