IniciAppLa compra pel Pavelló Parroquial es revertirà en habitatge social

La compra pel Pavelló Parroquial es revertirà en habitatge social

L’Ajuntament de Tordera va comprar, fa unes setmanes, el Pavelló Parroquial. L’espai habilitat amb una pista, vestidors i graderia, és el punt central de l’activitat d’entitats esportives de Tordera. Davant la necessitat de reformar les instal·lacions, el consistori va decidir comprar aquesta propietat que, des de la seva construcció, era propietat del Bisbat de Girona.

Però aquesta compra no és directament lucrativa per l’Església, sinó que comporta una reinversió directa per a Tordera en forma de pisos d’habitatge social per als col·lectius més vulnerables del poble. La regidora de serveis socials, Toñi Garcia, explica quin és el repartiment de la compra i com es reinvertirà.

pisos proteccio 1

Per tant, serà el primer terreny del municipi on es podrà fer Habitatge de Protecció Oficial. Aquesta va ser una proposta que el Bisbat va posar sobre la taula des del principi i que l’Ajuntament hi va apostar. Una operació que significa un benefici que es reverteix directament als ciutadans, tal com assegura la regidora Garcia.

pisos proteccio 2

Per tant, la previsió, com qualsevol altra redacció de projecte i construcció d’habitatge, prendrà el seu temps.  De moment encara es desconeixen dates, si bé el primer pas és executar l’operació de compra. Tal com assegura Toñi Garcia, “cal utilitzar totes les eines que tenim el nostre abast” per solucionar el problema d’habitatge i recolzar la societat.