IniciAppEl CPTordera suma un punt in extremis a Lloret

El CPTordera suma un punt in extremis a Lloret

Es repeteix la història una jornada més pel primer equip del Club Patí Tordera. Després d’estar dominant l’electrònic per 1-4, portant el ritme de partit com volien i fent-se gran, el Lloret va reaccionar. La segona part va ser pels locals on fins i tot a les acaballes del xoc es van posar per davant amb el 6-5. Però faltant 29 segons, el jugador del Tordera, Pablo Torres, fent el que més li agrada, regatejant i portant la possessió de la pilota en moments claus, va saber treure una targeta blava a l’equip rival. Posteriorment, la falta directa no la va desaprofitar i va aconseguir el definitiu empat a 6. El tècnic torderenc Sergio Alonso destacava les passes fetes pel seu conjunt durant la segona part. Un fet clau per no haver tancat el marcador favorable que tenien.

Alonso post lloret 1

Alonso en el post partit no treia mèrits al rival i afegia que els coneixien bé, ja que havien preparat força bé el possible guió de l’enfrontament.

Alonso post lloret 2

El CPTordera suma dos empats consecutius en la seva particular marató de partits. La propera cita serà dissabte al Parroquial amb la visita de l’Espanyol en el primer partit de la segona volta.

En el Tordera encara li queda un duel per recuperar, el derbi del Maresme contra el Mataró, que també es jugarà la setmana que ve, el dimarts o dimecres, encara per determinar.