IniciAppL’espectacle "Nueva York en un poeta" de l’Alberto San Juan arriba el...

L’espectacle “Nueva York en un poeta” de l’Alberto San Juan arriba el proper 30 de gener al Teatre Clavé

A l’obra ‘Nueva York en un poeta’ l’actor Alberto San Juan es posa a la pell d’en Federico Garcia Lorca i ens explica el seu viatge a Nova York l’any 1929. Acompanyat amb la música de la Banda Obrera ens farà recórrer la vida i obra del poeta.

Nueva York en un poeta, dirigit i interpretat per Alberto San Juan, narra el viatge de Federico García Lorca al 1929, sent testimoni del Crack del 29 i la major crisi del capitalisme prèvia a l’actual. Al 1930 tornà a Madrid, després de passar unes setmanes a Cuba. El mateix any donà una conferència a la Residència de Senyoretes de Madrid en què va presentar el llibre “Poeta en Nueva York”, escrit durant el seu viatge. El director del Teatre Clavé, Josep Navarro recorda que l’obra s’havia posposat en diversos ocacions per culpa de la pandèmia i sembla que finalment es podrà representar a Tordera. Navarro ens fa cinc cèntims de l’obra.

Navarro poeta NY

Nueva York en un poeta’ compta amb la música en directe de la Banda Obrera, composada per Claudio de Casas a la guitarra, Pablo Navarro al contrabaix, Gabriel Marijuan a la bateria, Miquel Malla al saxofon i Raún Baena amb la il·luminació. L’espectacle arribarà el diumenge 30 de gener a la Sala gran del Teatre Clavé. Les entrades tenen un preu de 17 euros anticipada i 20 euros si s’adquireixen a taquilla el mateix dia de la funció i es poden comprar al Teatre Clavé en horari de dilluns a divendres de 10:00h a 13:00h i de 17:00h a 20:00h.

ÚLTIMES NOTÍCIES