IniciAppEl Parc de Nadal “TampatamTam” se celebrarà a l’aire lliure

El Parc de Nadal “TampatamTam” se celebrarà a l’aire lliure

El tradicional Parc de Nadal de Tordera, el “Tampatamtam”, canvia de format. Seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries, l’ajuntament de Tordera ha decidit reformular el parc infantil nadalenc  i celebrar-lo a l’aire lliure en comptes del pavelló poliesportiu municipal com estava previst inicialment. El lloc escollit és la Plaça de l’Església.

D’aquesta manera, si les dades de la pandèmia ho permeten, es podrà seguir organitzant activitat popular per a nens i nenes, en un entorn segur i que permeti complir amb les mesures contra la pandèmia.

El regidor i coordinador de govern, Josep Llorens afirma que l’Ajuntament de Tordera està treballant per adaptar les activitats de Nadal, sempre que sigui possible.

parc nadal 1

El parc infantil de Nadal se celebrarà a la plaça de l’Església entre el dilluns 27 i dijous 30 de desembre, tots dos inclosos. L’horari és de 10:30h a 14:00h i de 15:00h a 17:30h. El parc està adreçats a infants fins a 12 anys i té entrada gratuïta. D’acord amb l’empresa OKTitans, hi haurà jocs, treballs manuals, pinta cares, circuits de cars i de segway, entre altres activitats infantils. L’entrada serà gratuïta i l’aforament serà limitat i controlat. L’ús de la mascareta serà obligatori.

ÚLTIMES NOTÍCIES