IniciAppLes escoles de Tordera tanquen el 2021 felicitant el Nadal

Les escoles de Tordera tanquen el 2021 felicitant el Nadal

Sortida de l’institut Tordària a diferents indrets de Tordera

Aquest dimecres 22 de desembre ha conclòs la primera part del curs escolar. Marxant de vacances de Nadal, els centres educatius han organitzat jornades de celebració per felicitar el Nadal als ciutadans del municipi.

L’Escola Ignasi Iglesias de Tordera ha publicat un vídeo de felicitació del Nadal que recull les tradicions nadalenques més arrelades i populars del país. A través d’un fil conductor de: “què es fa per Nadal?” els alumnes mostren com de bé s’ho passen decorant l’arbre o fent el pessebre entre moltes d’altres activitats. Es pot gaudir  del vídeo al següent enllaç: https://www.youtube.com/watch?v=rzVzsii6gwI

Des de l’Escola Brianxa, s’ha preparat decoració Nadalenca de tot tipus. Unes manualitats que es poden consultar a les xarxes socials del centre. A més, també han preparat un vídeo dels infants de la Llar d’Infants desitjant les bones festes.

A les xarxes socials també poden trobar el vídeo que ha editat especialment el claustre de l’Escola La Roureda amb una coreografia ben especial. De fet, també hi ha un recull de fotografies de la visita dels patges reials a l’escola.

Per la seva banda, l’Escola Vedruna Tordera va celebrar, aquest dimecres, unes cantades de nadal pels carrers del poble. També el festival de Nadal, que es pot recuperar al Youtube de Ràdio Tordera.

L’Escola Serra de Miralles ha enviat una carta de felicitació digital a tots els seus seguidors. El patge reial també va fer parada a l’escola. Una iniciativa ben semblant a la que ha celebrat la Llar d’Infants el Niu i l’Escola d’Hortsavinyà.

L’Institut Tordària va realitzar una sortida per conèixer millor l’entorn del municipi.

Alguns dels centres, com l’Institut Lluís Companys, van participar fa uns dies de la Fira de Nadal amb una parada.

La majoria d’escoles han participat, també, al concurs de pessebres organitzat per l’Ajuntament de Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES