IniciAppLa majoria dels primers equips torderencs juguen a casa amb l’objectiu de...

La majoria dels primers equips torderencs juguen a casa amb l’objectiu de retrobar-se amb la victòria

Els conjunts dels primers equips aquesta setmana tornen a jugar com a locals en el nostre municipi. El repte per a tots és exactament el mateix: tornar a sumar un triomf.

L’únic que pot mantenir la línia victoriosa és el sènior masculí del CEEB Tordera que la setmana passada si va fer els deures i aquesta setmana, demà a les 17:00h rep la visita del Bàsquet Girona.

A les 16:00h en el municipal,  el CFTordera intentarà fer-se fort en el derbi contra el CD Blanes en una nova jornada de la segona catalana on els homes d’en Pai, buscaran la primera victòria del curs que en aquestes alçades encara no ha arribat. L’enfrontament es podrà seguir a través de Ràdio Tordera i via canal de Youtube.

A les 19:00h serà el torn pel sènior femení de Copa Catalunya al pavelló dels Països Catalans. Reben la visita del Club Natació Terrassa amb el repte de trencar la ratxa negativa de dues derrotes consecutives que sumen les torderenques. El partit es podrà seguir via ràdio i també en el segon canal de youtube.

A les 19:45h, el CPTordera de l’OK Lliga Plata Nord jugarà al Parroquial aquesta setmana. Reben un dels conjunts revelació del curs, el Dominicos de la Corunya. El conjunt groc i vermell voldrà aixecar-se de les dues derrotes que també sumen.

El duel es podrà seguir a través de Ràdio Tordera i via canal de Youtube.

En cas del futbol sala, l’Athletic Club Tordera Parc rebrà el Farners diumenge a les 12:00h. Mentrestant el Futsal Tordera jugarà diumenge també a casa contra el Porqueres a les 18:30h a la lliga de la primera divisió catalana.

ÚLTIMES NOTÍCIES