IniciAppTots els primers equips torderencs tornen a jugar fora

Tots els primers equips torderencs tornen a jugar fora

La propera jornada esportiva pels primers equips torderencs es disputarà tota completa fora del poble. El dissabte a les 17:45h el sènior femení del CEEB Tordera afronta una nova jornada de la Copa Catalunya. Visiten la pista del Club Esportiu Joventut l’Hospitalet amb el repte de seguir amb les bones sensacions i poder retrobar-se amb el triomf. El duel es podrà seguir a través del segon canal de Youtube. A les 19:00h serà el torn del Club Patí Tordera. Després del descans visiten la pista del Club Esportiu Vendrell, un rival que la temporada passada jugava a l’OK Lliga. Enfrontament complicat però no impossible i que es podrà viure a través de la ràdio i també youtube.

La resta de partits es juguen tots diumenge. En horari de vermut, a les 12:30h, el CFTordera visita el camp del Sant Feliu de Guíxols dins del calendari de la segona catalana. Intentaran lluitar per mantenir la dinàmica ascendent. Duel que es podrà seguir en directe per Youtube i ràdio.

A la mateixa hora, el CEEB Tordera masculí visita la pista del Bàsquet Vilafant.

En futbol sala, l’Athletic Club Tordera Parc jugarà a les 12:00h a la pista de l’Atlètic Vidreres i el Futsal Tordera torna a tancar la jornada a les 18:00h, visiten la pista del Vall-llobrega.

ÚLTIMES NOTÍCIES