IniciAppL'Ajuntament de Tordera ha contractat cinc joves mitjançant el programa de contractació...

L’Ajuntament de Tordera ha contractat cinc joves mitjançant el programa de contractació Garantia Juvenil a Catalunya.

L’Ajuntament de Tordera ha contractat cinc joves mitjançant el programa de contractació en pràctiques de persones beneficiàries del programa Garantia Juvenil a Catalunya.

L’objectiu del programa és facilitar una experiència laboral que els permeti adquirir les competències tècniques i altitudinals d’acord amb la formació reglada cursada i que aquesta experiència els aporti oportunitats de trobar noves feines quan finalitzi el contracte subvencionat.

Els perfils que s’han contractat, amb caràcter temporal, han estat una persona auxiliar administrativa que donarà suport a l’Àrea de RRHH, una persona dinamitzadora que donarà suport a la sala infantil a la Biblioteca, una persona auxiliar d’infermeria en geriatria que donarà suport a la Residència Can Compte, una persona dinamitzadora al Casal de joves i una persona a la plaça de jardineria de la Brigada. La regidora de joventut, Bàrbara Vergés parla d’aquest pla ocupacional.

garantia juvenil

Per optar a noves places que es convoquin properament, cal que les persones aspirants estiguin inscrites necessàriament al programa Garantia Juvenil

Aquesta contractació està subvencionada pel Fons Social Europeu i la Iniciativa d’Ocupació Juvenil.

ÚLTIMES NOTÍCIES