IniciAppL’Ajuntament preveu la municipalització del servei de neteja viària abans que acabi...

L’Ajuntament preveu la municipalització del servei de neteja viària abans que acabi l’any

L’Ajuntament de Tordera ha anunciat que s’està enllestint la municipalització del servei de neteja viària. Aquest procediment, que requereix d’un procés de contractació i reorganització, permetrà gestionar el servei de neteja des de la pròpia administració pública.

La regidora de contractació i transparència de l’Ajuntament de Tordera, Jennifer Jansa, ha avançat en declaracions a Ràdio Tordera que el servei municipal es podria posar en marxa el gener del 2022.

jansa contractacio 1

Una de les  altres contractacions previstes per aquests propers mesos és la del servei de recollida de les escombraries. Després d’augmentar el control i sancionar als incívics, ara també es presentarà un nou contracte per millorar aquest servei de recollida. Jennifer Jansa explica en quin punt es troben.

jansa contractacio 2

Per altra banda, actualment s’està fent un estudi per valorar la viabilitat de la municipalització de la Llar d’Infants pública de Tordera. La regidor assegura, si l’informe és positiu, es traspassarà les competències a les arques municipals. Cal recordar que, ara mateix, el servei està externalitzat.

Per aconseguir materialitzar aquestes accions, des de l’àrea de contractació i transparència es contractarà un nou tècnic, essent aquest jurista especialitzat, per donar suport en la contractació municipal.

ÚLTIMES NOTÍCIES