IniciAppComença la vacunació de la grip a Tordera

Comença la vacunació de la grip a Tordera

Salut ha iniciat la campanya de vacunació de la grip amb l’objectiu d’arribar al 75% de la població d’edat avançada. Enguany, totes aquelles persones majors de 70 anys rebran de forma simultània la tercera dosi de la vacuna contra la covid-19.

A Tordera la campanya es realitzarà a l’esplai de la gent gran els dimarts i dijous i el dimecres seran destinats a persones que rebran les dues vacunes (grip i tercera dosi Covid). Ho explica el director del CAP, Leonardo Heredia.

grip 1

Salut disposa aquest any d’1.570.000 dosis de vacunes de la grip. Es vol arribar al 75% de persones vacunades de més de 60 anys i del personal sanitari i sociosanitari, i superar també el 60% de vacunacions en dones embarassades com en persones amb condicions de risc, d’acord amb els objectius. Les persones interessades en vacunar-se poden demanar cita al CAP de Tordera i allà informaran sobre el dia, hora i lloc de vacunació.

grip 2

La campanya d’enguany porta el lema “Aquest hivern no t’arrisquis, vacuna’t ara contra la grip”, que es podrà llegir en cartells informatius als centres sanitaris. A més, es projectarà un vídeo a les pantalles dels centres i es difondrà a les xarxes socials.

ÚLTIMES NOTÍCIES