IniciAppLa nutricionista torderenca Marina Sala i els esports de Ràdio Tordera presenten...

La nutricionista torderenca Marina Sala i els esports de Ràdio Tordera presenten el podcast “D’on traiem l’energia vital?”

A partir d’avui a través de l’Spotify i xarxes socials ja podeu escoltar el primer podcast de l’equip d’esports de Ràdio Tordera amb la col·laboració de la nutricionista torderenca Marina Sala. De moment, en aquesta primera publicació, consten quatre capítols de diferents temes que tenen relació amb els hàbits saludables, recomanacions per a la ciutadania general i també pautes o consells adreçats a esportistes de tots els nivells. La mateixa protagonista de l’àudio comentava que és una gran oportunitat aprofitar aquestes noves plataformes per difondre salut.

Sala podcasts 1

La Marina Sala ens feia cinc cèntims del contingut dels diferents capítols que trobareu penjats.

Sala podcasts 2

En Joan Martín, cap d’esports de Ràdio Tordera destacava aquesta producció i avançava que aviat una altra sobre hoquei patins també veurà la llum.

Martin podcasts 3

El repte és que temporalment es vagi actualitzant aquests podcasts i es puguin anar introduint nous temes i més episodis. Els dijous dins del Show diari també s’emetran aquestes seccions per tal de poder seguir fent-ne difusió i arribar a tots els públics. Per escoltar-lo, tan sols cal entrar a Spotify i cercar l’usuari Ràdio Tordera o bé escriure el títol “D’on traiem l’energia vital?”

ÚLTIMES NOTÍCIES