IniciAppComencen els preparatius de la tretzena edició del Gran Recapte

Comencen els preparatius de la tretzena edició del Gran Recapte

La propera edició del Gran Recapte se celebrarà del 19 al 27 de novembre i tornarà a ser amb donacions monetàries. Com a novetats enguany se suma la participació del petit comerç i es podran fer donacions també mitjançant una App. Des dels bancs dels aliments animen a participar-hi perquè alerten que en aquests moments s’està atenent un 30% més de persones que abans de la pandèmia.

En declaracions a La Xarxa el director del Banc dels Aliments de Barcelona Lluis Fatjó ha explicat el funcionament d’aquestes novetats.

LLUIS FATJÓ-APP

La relaxació de les mesures anticovid facilitarà la participació del voluntariat que estarà present als punts de recollida els dies 19 i 20 de novembre per animar a la ciutadania a fer donacions a les línies de caixa. De fet, la figura del voluntari és també imprescindible per poder fer el Gran Recapte. Es calcula que per aquesta propera edició caldran unes 10MIL persones i els 4 bancs d’aliments catalans animen als ciutadans a apuntar-s’hi però també a ser solidaris. Fatjó ha explicat que en aquests moments s’està atenent un 30% més de persones que abans de la pandèmia.

LLUIS FATJÓ 30_ demanda

A tordera, L’associació de Voluntariat de Tordera i La Fundació El RUSC participen en l’organització. Tots els aliments recollits en el Gran Recapte a Tordera es distribuiran entre les necessitats locals i el centre de distribució comarcal.  En les darreres edicions han participat els supermercats  Bon Preu, Mercadona, Consum i Dia.

ÚLTIMES NOTÍCIES