IniciAppBones victòries d'hoquei patins i bàsquet femení

Bones victòries d’hoquei patins i bàsquet femení

El cap de setmana esportiu dels primers equips torderencs ha deixat de tot pel que fa als resultats esportius. Alguns conjunts continuen amb la bona línia i d’altres encara, tenen forces deures per fer.

Gran estrena del primer equip del CPTordera al parroquial en la segona jornada de l’OK Lliga Plata Nord contra el Compañia de Maria. Els torderencs van encarrilar el partit amb el 2-0 en els primers instants, malgrat que els visitants retallarien distàncies, el marcador a la segona part s’acabaria sentenciant amb el definitiu 6-1.
 
Qui també continua amb la bona ratxa de resultats és el sènior femení del CEEB Tordera de Copa Catalunya. Ahir al vespre, van imposar-se al Cadí Manresa per 73-61 en un enfrontament molt ajustat que s’acabaria decidint a l’últim quart. Pel que fa al sènior masculí de segona catalana, el dissabte no li va anar gens bé a la pista del Farners i van caure derrotats per un clar 81-58.

El CFTordera continua amb la seva dinàmica negativa de resultats i van tornar a caure per la mínima en el municipal per 1-2 contra el Palafrugell. Els locals van començar molt bé portant el ritme del matx i creient-se que podrien sumar alguna cosa, per una errada del porter del Tordera va regalar l’empat i l’equip es va desfer. Va haver-hi reacció visitant fins a la remuntada definitiva. L’equip torderenc encara no sap el que és guanyar aquesta temporada.

Primer punt de l’Athletic Club Tordera Parc en aquesta segona jornada de la segona divisió catalana. Empat a 1 contra el Girona “B” al pavelló dels Països Catalans. En canvi derrota contundent del Futsal Tordera a la pista del Fontcoberta per 5-0 a la primera divisió catalana de futbol sala.

ÚLTIMES NOTÍCIES