IniciAppEl proper dissabte 23 d’octubre torna la Fira del Conte a Tordera

El proper dissabte 23 d’octubre torna la Fira del Conte a Tordera

L’Àrea de Promoció Econòmica ja ho té gairebé tot a punt celebrar una nova edició presencial de la Fira del Conte, una mostra que s’ha consolidat com a un espai de trobada de llibreters, editorials, il·lustradors i autors de narrativa infantil i juvenil. Amb la recuperació d’aquest esdeveniment l’Ajuntament aposta per un doble objectiu: fomentar la lectura i el fet literari entre els més petits, garantint així una societat del futur culturalment forta, i dinamitzar econòmicament el nucli antic amb activitats i iniciatives que afavoreixin el consum i el comerç local. 

 La regidora de l’Ajuntament, Nadia Cantero, ens explica quines activitats es realitzaran i quines són les novetats aquest any.

Nadia Cantero fira conte 1

Tots els tallers tindran places limitades i requeriran inscripció prèvia enviant un correu a promocioeconomica@tordera.cat, escrivint el nom del taller que es vol fer. Hi haurà diversos tallers durant el dia i, a més, a l’escenari, es duran a terme diferents funcions esmentades per la regidora. Escoltem-ho.  

Nadia Cantero fira conte 2

Altrament, la fira comptarà amb vint-i-cinc parades, amb moltes llibreries, editorials i mostres de llibres, que comptaran també amb alguns autors per fer la seva firma. L’accés a la fira serà lliure i l’entrada, com cada any, gratuïta. 

ÚLTIMES NOTÍCIES