IniciAppEl Mossèn Salvador Juanola és nomenat rector d’Hortsavinyà

El Mossèn Salvador Juanola és nomenat rector d’Hortsavinyà

El Mossèn Salvador Juanola, rector de Tordera i de Vallmanya, ha estat nomenat com a rector d’Hortsavinyà. Aquest canvi comporta significatives modificacions en la celebració de l’Aplec de l’Erola i Hortsavinyà. A partir d’ara, la Parròquia de Tordera s’encarregarà de les cerimònies litúrgiques d’aquestes celebracions.

Això és degut a la decisió del fins ara rector de Pineda, que s’ocupava d’aquesta parròquia. Recentment s’ha retirat i s’ha decidit traspassar les competències a Tordera. Ho detalla el mossèn i nou rector, Salvador Juanola.

mossen salvador 1

Per tant, Tordera tornarà a gestionar les activitats d’aquestes parròquies que geogràficament formen part del terme municipal de Tordera. El nomenament del mossèn Juanola com a rector d’Hortsavinyà ja és oficial. El Bisbe ha signat el document oficial i l’ha fet arribat al mossèn. Així mateix, també es va fer el traspàs entre el mossèn de Pineda i mossèn Juanola.

mossen salvador 2

Per tant, per a la celebració dels actes se seguirà col·laborant amb l’Associació Cultural del Montnegre i altres col·lectius que, des de sempre, han amenitzat la Festa Major.

ÚLTIMES NOTÍCIES