IniciAppNeix la Societat per la Protecció i Conservació del Montnegre

Neix la Societat per la Protecció i Conservació del Montnegre

Neix la Societat per la Protecció i Conservació del Montnegre, una associació creada pels veïns, residents i amics de tot el Parc Montnegre i Corredor.

El grup s’ha format per lluitar contra la presència de vehicles esportius a l’entorn natural, un fet que consideren que és una problemàtica pel desenvolupament de l’entorn així com per reduir la molèstia que estarien patint els veïns. L’Aurora Pedro Pascual, portaveu de la Societat per la Protecció i Conservació del Montnegre, amplia els objectius que s’han marcat.

societat montnegre 1

Un altre objectiu és fer front a les màfies de marihuana que s’haurien instal·lat al Parc.

Per aconseguir tot això l’associació ja s’ha posat en marxa. Actualment recolzen la iniciativa internacional de l’organització Quiets Parks, que dona distincions simbòliques per arribar a aconseguir “silenci” al Parc. Tot plegat fa referència a l’objectiu de prohibir l’accés als vehicles esportius motoritzats a l’entorn. Aurora Pedro explica per què van decidir crear l’associació.

societat montnegre 2

Ara mateix la Societat de Protecció i Conservació del Montnegre està en procés de captació de nous associats. És per això que l’Associació ha començat a recollir signatures: ara mateix es troben prop de les 2.000. L’objectiu és arribar a 5.000 signatures per demanar a l’administració pública que apliqui control i sancions. Properament faran un repartiment de tríptics informatius per aconseguir nous suports i sensibilització de la societat. 

La Societat per la Protecció ja ha rebut la col·laboració de l’Ajuntament de Calella i ara buscaran col·laboració amb els de Tordera i altres consistoris de la zona del Parc.

ÚLTIMES NOTÍCIES