IniciAppL’Esplai de la gent gran deixa de funcionar com a espai de...

L’Esplai de la gent gran deixa de funcionar com a espai de vacunació Covid

Foto: ICS

Tanca portes el punt de vacunació Covid de l’Esplai de la Gent Gran. Aquest espai només obrirà puntualment el dia 13 per acabar de completar l’administració de segones dosis en pautes ja iniciades. A L’esplai s’hi han administrat més de 26.000 vacunes des que va obrir el mes d’abril. En concret, s’han posat 14.000 primeres dosis i 12.800 segones dosis.

El tancament d’aquest espai respon a que la demanda de noves vacunacions contra la COVID-19 ha baixat molt des del mes de juliol passat. Això ha obligat l’administració a encetar una nova etapa d’aquest procés, en què la vacunació es concentrarà en els centres d’atenció primària o en els locals habilitats per a aquesta funció. Leonardo Heredia és director del CAP Tordera.

leonardo fi vacunacio esplai

Amb el 73% de la població amb la pauta completa –i el 82% si només es considera la població que es pot vacunar, és a dir, la major de 12 anys-, Salut dona per finalitzada l’etapa de vacunació massiva i concentrarà aquesta activitat en els CAP i en el cas de Tordera, en el mòdul annex.

ÚLTIMES NOTÍCIES