IniciAppEl coordinador esportiu del CFTordera Oriol Vila fa un bon balanç dels...

El coordinador esportiu del CFTordera Oriol Vila fa un bon balanç dels canvis aplicats en aquest nou cicle

Durant el 2019 amb l’entrada de la nova junta directiva en el Club Futbol Tordera, un dels noms propis que també va aterrar dins de la nova coordinació esportiva va ser el torderenc Oriol Vila. El reptes eren diversos quan van agafar el relleu amb la principal preocupació de recuperar massa social i reconstruir novament un projecte esportiu engrescador i atractiu per la gent del municipi. Tres anys més tard, la nova metodologia comença a rebre els primers resultats i recompenses a mesos de treball tenint en compte la pandèmia viscuda entre mig. El mateix responsable Oriol Vila valorava aquesta recuperació de volum de jugadors/es i categories pels equips de l’entitat.

Vila recuperacio cft 1

Vila compartia el treball que apliquen per tal d’aconseguir aquestes millores. Destacava que l’experiència és un grau i que amb capítols viscuts anteriorment també l’havien fet aprendre.

Vila recuperacio cft 2

L’aposta pel futbol femení, l’ampliació de l’escoleta i la continuïtat de  donar oportunitats al jugadors del planter per les categories altes son els principals fronts que tenen sobre la taula temporada rere temporada.

ÚLTIMES NOTÍCIES