IniciAppJosep Rull visita Tordera per la commemoració de l’1-O entre una gran...

Josep Rull visita Tordera per la commemoració de l’1-O entre una gran expectació

Junts per Tordera va commemorar l’1-O amb l’organització d’un acte obert a tothom que va comptar amb la visita de l’ex-conseller Josep Rull.  Sota el nom de “vivències de l’1 d’octubre”, diferents testimonis van explicar com es va viure la jornada del referèndum per la independència al municipi. Els convidats van ser Carles Carré, ex-director de l’IES Lluís Companys; Sílvia Català, ex-regidora de l’Ajuntament de Tordera; Joan Carles Garcia, alcalde de Tordera i Josep Rull; ex-conseller de la Generalitat. Tots ells van donar a conèixer la vivència personal i la gestió que es va fer en aquelles hores.

L’ex-conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Josep Rull, explica en declaracions a Ràdio Tordera els punts claus de l’1 d’octubre del 2017.

josep rull 1

Al final de l’acte, l’ex-Conseller agraïa la gran rebuda a Tordera.

josep rull 2

Més d’una vuitantena de persones va assistir a l’acte celebrat a la Plaça U d’Octubre. El cap de l’executiva de Junts per Tordera, Pau Megias, valorava molt positivament l’èxit de l’acte:

balanc-acte-junts-megias

La trobada, que també va comptar amb la presència del pubillatge torderenc, va concloure amb els Segadors. Així mateix, els assistents van poder conversar amb l’ex-conseller.

L’acte de record a l’1 d’octubre es complementa amb una exposició de fotografies de Xavier Xaubet sobre l’1-O a Tordera que es podrà visitar fins al dia 14 d’aquest mes a la Biblioteca. Aquest és el primer acte públic de l’agrupació local des de la constitució de la nova executiva local.

ÚLTIMES NOTÍCIES