IniciAppEl Casal de Joves reprèn l'activitat presencial amb propostes molt diverses per...

El Casal de Joves reprèn l’activitat presencial amb propostes molt diverses per aquesta tardor

El Casal de Joves de Tordera, d’acord amb la Regidoria de Joventut, reprèn l’activitat presencial aquesta tardor amb noves activitats adreçades a nois i noies d’entre 12 i 16 anys. 

Les propostes tindran lloc de dilluns a divendres de 17:30h a 19:00h, les places seran limitades i caldrà reservar l’assistència prèviament al Casal.
Per aquest trimestre el Casal oferirà les següents activitats dirigides: un taller de cant (els dilluns), un taller de DJ i manga (els dimarts), recupera el taller d’ExpresArt (els dimecres) i el taller de cuina (tots els dijous) i sessions de jocs de taula (els divendres). La tècnica del Casal, Carme Lòpez explica que enguany han introduït diverses novetats, però es mantenen algunes activitats que tenen molta demanda.

casal joves

També hi haurà activitats de temporada. El dia 15 d’octubre a les 18:00h tindrà lloc una xerrada d’Experiència Jove en directe per instagram sobre vegetarianisme i veganisme, amb una jove torderenca. Els dies 29 i 30 d’octubre i 2 de novembre a les 20:00h, el Casal de Joves es convertirà en un Escape Room del terror. L’activitat està pensada per a grups de 5 a 6 persones d’entre 12 i 18 anys i caldrà inscriure’s prèviament.

Per al 25 de novembre tindrà lloc un taller d’autodefensa femenina a càrrec del Club Taekwondo Més Tordera, de 17:00h a 18:30h, amb inscripció prèvia.

A banda de les activitats organitzades i dirigides, el casal de joves disposa diàriament del punt d’informació juvenil, a través del qual els joves es poden informar i assessorar en temes de Mobilitat internacional, sobre el programa ocupacional Garantia Juvenil, punt lila i orientació. També s’ofereix una aula d’estiu de dilluns a dijous de i els bucs d’assaig per tots aquells músics amateurs que no disposin d’espai a casa.

Totes les activitats que s’ofereixen des del Casal de joves són gratuïtes.

ÚLTIMES NOTÍCIES