IniciAppÀngel Pous nou jutge de pau substitut

Àngel Pous nou jutge de pau substitut

Àngel Pous ha estat escollit el nou jutge de pau substitut de Tordera. Llicenciat en geologia, professor, exdirector de l’institut Lluís Companys i també regidor de l’Ajuntament (2015-2019), Àngel Pous ha estat valorat pel seu excel·lent recorregut i per la seva forma de ser.

El jutge de pau suplent, Llorens Camps, va deixar d’exercir fa uns mesos. Davant aquesta vacant, l’Ajuntament va proposar a Àngel Pous, ara retirat de la vida professional, prendre el càrrec. Pous va rebre el suport unànime de tots els regidors i partits polítics del poble. Ell mateix els envia un missatge d’agraïment.

angel pous 1

El procés de selecció és burocràticament molt extens. Després del procés de selecció obert i la votació pertinent, ara l’última paraula la té el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. Un cop acabi el procediment, s’haurà de fer la publicació al BOE i fer la promesa del càrrec.

Serà jutge de pau substitut. Àngel Pous detalla quines tasques haurà de prendre i valora la feina del jutge titular, Esteve Matas.

angel pous 2

El càrrec de jutge de pau s’encarrega de les qüestions d’ordre civil. Per exemple, encàrrecs que reben del jutge de primera instància per evitar desplaçaments. En posa exemples Àngel Pous.

angel pous 3

Àngel Pous ha rebut el recolzament de la població i de tots els partits polítics de Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES