IniciAppLa C-32 serà gratuïta a partir d’aquest 1 de setembre

La C-32 serà gratuïta a partir d’aquest 1 de setembre

La C-32 començarà a ser gratuïta partir de l’1 de setembre. Aquesta és una demanda història de molts ciutadans i entitats del Maresme. Agrupant-los a tots hi ha la plataforma Preservem el Maresme. Per tant, aquest 31 d’agost serà el darrer dia en què s’haurà de pagar per fer servir la carretera. Coincidint amb aquesta data, la plataforma ha organitzat un acte a Vilassar de Mar. Serà el 31 d’agost a les 22:00h de la nit a l’esplanada de Can Nolla.

El portaveu de Preservem el Maresme, Antoni Esteban, reivindica que l’acció de molts ciutadans ha aturat la concessió del peatge.

c32 peatge 1

Per això, la plataforma organitza una celebració de l’acabament de 52 anys del peatge. Ho detalla Antoni Esteban en declaracions a Ràdio Tordera.

c32 peatge 2

La lluita de Preservem el Maresme, però, no s’atura aquí. L’entitat ha avisat “han tombat” la “primera peça” per aconseguir millorar la mobilitat a la comarca. El proper pas és aconseguir millorar el servei amb la R1 de trens de rodalies. Antoni Esteban explica què faran a partir de l’1 de setembre.

c32 peatge 3

Un sistema tarifari que reclama pagar per quilometratge. Una peça més que ha de permetre aconseguir un dels objectius de la plataforma Preservem el Maresme:  “transport públic de qualitat” per fomentar la sostenibilitat.

ÚLTIMES NOTÍCIES