IniciAppRàdio Tordera retransmetrà actes de Festival de Festa Major per Youtube i...

Ràdio Tordera retransmetrà actes de Festival de Festa Major per Youtube i la 107.1FM

El Festival de Festa major estarà marcat per les estrictes mesures de seguretat per evitar possibles contagis, seguint així la normativa directriu de Sanitat. És per això que tots els actes comptaran amb control sanitari prenent la temperatura i recollint les dades dels usuaris. A més, l’aforament serà limitat i mantenint la distància de seguretat.

Per aquest motiu, des de Ràdio Tordera es prepara la retransmissió en directe de molts dels actes per tal que tothom el pugui gaudir d’una forma o altra. Si la gent prefereix evitar el contacte social i assistir als actes, els podrà gaudir a través de les ones radiofòniques en una programació especial de Festa Major.

Avui es retransmetrà en directe les havaneres a les 22:00h.

Es retransmetran en directe pel canal de Youtube de Ràdio Tordera (https://www.youtube.com/c/RadioTordera1071) la majoria d’actes del Parc Prudenci Bertrana per poder gaudir-los en directe i des d’on es vulgui. Entre els actes es podran veure el pregó, concerts de la Principal de la Bisbal i Costa Brava, i la Serenata.

El Canal de youtube també es podrà visualitzar la conferència del cercle d’història, l’exhibició Twirling, el Pubillatge o els diables.

ÚLTIMES NOTÍCIES