IniciAppSegueix present el risc d’incendi a Tordera

Segueix present el risc d’incendi a Tordera

El risc d’incendi forestal a Tordera segueix essent alt. És per això que les autoritats demanen precaució davant el risc que pot suposar certa activitat social. Per prendre precaucions, fins el 15 d’octubre segueix vigent la prohibició de fer foc. Així ho va anunciar el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural.

La norma regula que en els terrenys forestals, estiguin o no poblats d’espècies arbòries, i en la franja de 500 metres que els envolta no es pot encendre foc sigui quina sigui la finalitat. És per això que fins avui ha estat activat el PAM, restringint l’accés a camins forestals. El regidor de seguretat, Rafa Delgado, demana prudència i “sentit comú”.

rafa risc incendi

Dins de les àrees recreatives i d’acampada i en parcel·les de les urbanitzacions, es podrà fer foc quan s’utilitzin barbacoes d’obra amb mataguspires. Des del cos de bombers voluntaris de Tordera es demana a la població molta precaució i ser conscients amb cada acció.

fontseca risc incendi

El cos d’agents rurals també estan fent una vigilància molt més intensa durant aquests dies. Darrerament, després dels grans focs de Sana coloma de Queralt o Llançà, així com el petit ensurt a Palafolls o Lloret de Mar.

ÚLTIMES NOTÍCIES