IniciAppLa propera temporada el torderenc Biel Pla jugarà amb el Vilassar de...

La propera temporada el torderenc Biel Pla jugarà amb el Vilassar de Mar de 3a divisió

Els equips esportius segueixen reforçant-se per de cara al proper curs. Avui ens tornem a centrar amb el món del futbol, per aquesta ocasió no cal que marxem gaire lluny de la comarca, el torderenc Biel Pla de 21 anys ha fitxat pel Vilassar de Mar de la 3a divisió. Serà la primera vegada que el futbolista jugui en aquesta categoria malgrat que ja tingui experiència en altres divisions d’honor o 1a catalana. Ell mateix comentava com ha anat el procés d’aquest canvi d’aires.

Pla 3a vilassar 1

Pla va començar a les files del CFTordera fins el canvi del futbol 11 on va incorporar-se a la base del Girona durant sis anys. Després va estar al Gimnàstic de Manresa dues temporades i fins l’any passat va estar al primer equip del Palamós. El torderenc valorava com es presenta el nou projecte.

Pla 3a vilassar 2

Ja han començat la pretemporada on els hem pogut veure en algun partit per esport3 dins del torneig dels històrics. Finalment per això van quedar eliminats tot i estar empatats a punts amb el Terrassa en el grup de competició.

ÚLTIMES NOTÍCIES