IniciAppRoca Rossa celebra la Festa Major amb propostes per a totes les...

Roca Rossa celebra la Festa Major amb propostes per a totes les edats

El veïnat de Roca Rossa celebra aquest cap de setmana la Festa Major de la urbanització. L’associació de veïns ha organitzat diferents actes de celebració per aquest divendres, dissabte i diumenge.

L’any passat no es va poder celebrar la festa degut a la perillosa situació del coronavirus. Aquest any el portaveu de l’associació, Manel Gonzalez, assegura que “s’ha limitat molt les activitats”.

festa roca rossa 1

Divendres 13 d’agost inici de la celebració amb el Pregó de Festes a les 17:00h de la tarda. Mitja hora després, torneig de futbol pels menors de 12 anys. Torneig de petanca també a les 17:00h, dòmino i torneig de futbol majors de 12 anys a partir de les 18:00h. La Jèssica, encarregada de la festa per part de la junta de veïns, explica les activitats de dissabte.

festa roca rossa dissabte

De cares a diumenge, a la 13:00h aplec de la Mare de Déu de Roca Rossa. A la tarda, futbol femení a les 18:30h i futbol masculí una hora més tard. Posteriorment, entrega de premis de tots els concursos. El Veïnat conclourà així la Festa Major de la urbanització torderenca.

 

ÚLTIMES NOTÍCIES