IniciApp“La Pàmpara” s’emporta el torneig Antonio Sánchez de futbol sala

“La Pàmpara” s’emporta el torneig Antonio Sánchez de futbol sala

Durant el passat cap de setmana la pista poliesportiva coberta de Sant Andreu va acollir la tercera edició del torneig Antonio Sánchez de futbol sala organitzat per l’Athletic Club Tordera Parc. Amb molt bon ambient durant els dos dies, complint a la perfecció els horaris i aconseguir la separació de bombolles entre els rivals, el balanç per part de l’organització és molt positiu. Ho explicava a l’acabar el president de l’entitat torderenca Marcos Rueda. 

Rueda balanç torneig 1

El conjunt de “La Pàmpara” es va imposar per la mínima a l’equip “Bon Àrea Tordera” per un ajustat 4-5 a la final disputada el diumenge a la tarda. Un dels altres alicients que cal destacar de l’activitat ha estat el bon nivell que s’ha aconseguit novament per part dels equips participants. El mateix Rueda així ho valorava. 

Rueda balanç torneig 2

Un torneig que ha arribat per quedar-se i que pretén seguir creixent i consolidar-se dins del calendari de les primeres setmanes d’agost. Els guanyadors del torneig van aconseguir un premi econòmic de 600€ i el segon classificat 200€. 

ÚLTIMES NOTÍCIES