IniciAppSuspès per segon any consecutiu el torneig de les “Bitlles a la...

Suspès per segon any consecutiu el torneig de les “Bitlles a la Fresca”

Un dels esdeveniments estrella de l’estiu en el nostre municipi és sens dubte la celebració del torneig de les bitlles a la fresca. Durant una setmana centenars de persones de totes les edats s’aplegaven els vespres al Parc de la Sardana per fer alguna tirada i animar les seves amistats que completaven un equip per participar de l’activitat. Davant les noves mesures restrictives i trobar-nos encara dins de la cinquena onada de la Covid-19, des de la Penya del Bistec van decidir que aquest any tampoc era possible tirar endavant la trobada esportiva. En Quim Caballé president del club organitzador, ho explicava dins la Banqueta d’Estiu.

Caballe torneig bitlles 1

Caballé compartia que la gent els pregunta i es posen en contacte amb ells per a veure acabava passant amb l’edició d’aquest any. Un símptoma de que per part dels habituals participants, hi ha moltes ganes de tornar-hi.

Caballe torneig bitlles 2

Des del club també han comentat que malgrat tenir converses amb els amics de les bitlles de Fogars, finalment també han descartat fer cap tirada per de cara a la festa major.

ÚLTIMES NOTÍCIES