IniciAppFinalment el torneig de futbol sala “Antonio Sánchez” serà en format de...

Finalment el torneig de futbol sala “Antonio Sánchez” serà en format de 12h

Finalment el torneig Antonio Sánchez que organitza l’Athletic Club Tordera Parc per aquest cap de setmana s’ha convertit en un format de 12 hores. Com en anys anteriors, en un primer moment l’esdeveniment s’anava a disputar en 24 hores però per les noves mesures restrictives de la covid-19 i el toc de queda, no és viable tirar-lo endavant tal com estava previst. El president de l’entitat torderenca Marcos Rueda ens avançava el nou format de l’activitat.

Rueda nou format torneig 1

Com bé explicava el president, les semifinals estan previstes que es juguin a les 15h i 16h del diumenge i a les 17h la final. En total 12 equips participaran de l’edició d’enguany amb conjunts reserva per si algú finalment no s’acaba presentant. Rueda comentava que han pogut mantenir l’alt nivell d’altres anys.

Rueda nou format torneig 2

La pista coberta de Sant Andreu acollirà els partits de la tercera edició del memorial que s’organitza amb l’objectiu de recordar la figura de l’Antonio Sánchez, una persona vinculada estretament amb l’Athletic Club Tordera Parc i que ja fa uns anys ens va deixar per malaltia.

ÚLTIMES NOTÍCIES