IniciAppSalut començarà a vacunar als majors de 12 anys durant les properes...

Salut començarà a vacunar als majors de 12 anys durant les properes setmanes

El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya ha obert la convocatòria per a vacunar als menors d’edat. Des d’aquest dimecres 4 d’agost, els majors de 12 anys poden demanar cita al CAP de Tordera per administrar-se la vacuna contra la COVID-19.

Per tant, nascuts entre el 2006 i 2009 ja podran ser vacunats. En el cas dels nascuts al 2009, cal que hagin complert els 12 anys. Aquesta franja d’edat caldrà que vagi acompanyada per la seva mare, pare o tutor legal al moment de la vacunació.

Per demanar hora, es pot fer mitjançant el web vacunacovidsalut.cat. Si els horaris, els dies o els punts de vacunació ja estan complets, es recomana tornar-ho a intentar durant els dies següents per comprovar noves disponibilitats. És probable que en el cas de Tordera, igual que en altres poblacions, no es comenci a donar hores fins la setmana vinent. Depèn, doncs, de la disponibilitat i l’arribada de les noves dosis de la vacuna.

Salut recalca la importància d’actualitzar les dades personals (telèfon, mòbil i adreça electrònica) a la base de dades del sistema sanitari català, al web de La Meva Salut.

ÚLTIMES NOTÍCIES