IniciAppPromoció Econòmica engega la campanya “Comprar a Tordera té premi”

Promoció Econòmica engega la campanya “Comprar a Tordera té premi”

L’Ajuntament de Tordera, d’acord amb comerciants, restauradors i empreses de serveis, inicia una nova campanya de sorteig per incentivar el consum local.
Aquesta vegada,  i en diferents campanyes que tindran lloc fins a finals d’any, se sortejaran un total de 800 targes moneder amb una recàrrega de 100€ cadascuna. Aquesta iniciativa permetrà injectar fins al mes de desembre 80.000 € directes al teixit econòmic local. Ho explica la regidora de Promoció Econòmica, Nàdia Cantero.

campanya promoció 1

La primera de les campanyes regal de targetes moneder tindran lloc de l’1 al 13 de juliol. Per participar caldrà que es facin les compres als comerços, serveis i restauradors participants a la campanya.  Cadascun dels establiments estaran identificats amb el cartell de la campanya de targetes i cada client, amb cada compra que realitzi, tindrà dret a inscriure’s al sorteig de targetes regal mitjançant el codi QR que l’establiment posarà a la seva disposició

En aquesta primera campanya d’estiu, coincidint amb el període de rebaixes, es sortejaran 250 targetes de 100€. Les persones afortunades podran gastar-se l’import de la targeta en tants llocs com vulguin fins arribar als 100€, sense limitació d’establiments. 

ÚLTIMES NOTÍCIES