IniciAppEls dies 3 i 10 de juliol torna el Festival La Peixera

Els dies 3 i 10 de juliol torna el Festival La Peixera

Els dos primers dissabtes de juliol es realitzarà el ja conegut Festival La Peixera.  El primer dia, el 3 de juliol, es farà La Peixera “adulta”, que és quan es fa l’activitat nocturna, dedicada principalment als més grans. A les 21.00h es farà l’obertura de portes i començaran les activitats a les 22.00h, les quals perduraran fins la 01:00h. A més, com sempre, hi haurà menjar disponible a una caravana. Jordi Ciurana, portaveu de l’entitat, ens explica quines són les activitats d’aquest primer dia.

Jordi Ciurana La Peixera 21.1

L’espectacle serà híbrid aquest any, amb la carpa destinada al “merchandising” i altre tipus de contingut i l’exterior per l’espectacle i els espectadors.

Pel que fa al dia 10, aquesta serà l’anomenada “tarda familiar”, dedicada a aquells més petits. Tot començarà a les 18.00h i fins les 20.15h aproximadament, quan es farà una petita pausa per sopar. Ciurana parla sobre aquests espectacles pels més menuts de la casa.

Jordi Ciurana La Peixera 21.2

A partir de les 22.00h i fins la 01.00h tornarà La Peixera de nit amb nous espectacles d’humor gestual, un “clown” molt professional i música.

Jordi Ciurana La Peixera 21.3

Des de la creació de La Peixera l’any 1999, el festival s’ha mantingut gratuït per tothom i així serà també aquest any.

ÚLTIMES NOTÍCIES