IniciAppLa ronda de circumval·lació es podria completar el 2022

La ronda de circumval·lació es podria completar el 2022

La ronda de circumval·lació podria ser una realitat l’any 2022. L’Ajuntament de Tordera ha rebut el vist-i-plau del projecte així com també el finançament necessari per executar-lo. La Diputació de Barcelona subvencionarà el cost d’aquesta demanda històrica del municipi.

Amb tot, el proper pas és el procés administratiu de l’adjudicació de l’obra. Segons ha confirmat a Ràdio Tordera l’alcalde, Joan Carles Garcia, l’acord de finançament amb la Diputació marca que entre el juliol i el setembre, la licitació ha d’estar iniciada. L’alcalde remarca que el benefici és alliberar trànsit del nucli de Tordera.

ronda circumval·lació 1

Per tant, no caldrà travessar per mig el poble, sinó que es podrà arribar directament a Sant Andreu. Així mateix, també està previst ampliar el carrer Roger de Llúria. Ho explica l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia:

ronda circumval·lació 2

Això, tal i com afegeix, ha de permetre fer moviments quant a la direcció dels carrers, la densitat de trànsit i les velocitats. La ronda circumval·lació és un projecte que ha de servir per facilitar el moviment viari  i donar la volta sencera al poble.

ÚLTIMES NOTÍCIES