IniciAppSi tens entre 40 i 44 anys ja pots demanar hora per...

Si tens entre 40 i 44 anys ja pots demanar hora per vacunar-te de la Covid

Les persones que tenen entre 40 i 44 anys –les nascudes entre els anys 1977 i 1981— ja es poden vacunar contra la Covid-19. El Departament de Salut les ha incorporat a la llista de col·lectius convocats i per tant ja poden demanar hora a vacunacovid.catsalut.gencat.cat. A les persones de 40 a 49 anys els posaran les vacunes de Pfizer/BioNTech, Moderna o Janssen.

El procediment per poder vacunar-se a Tordera és entrar a l’enllaç indicat i escollir l’opció: “Vacunar-me al meu centre”. Clicant aquesta opció es desplegarà l’opció “Esplai Tordera” i cada usuari podrà escollir l’hora de vacunació que més li convingui. Així ho explica Núria Roure Adjunta a direcció del CAP Tordera.

vacunacio CAP

L’obertura d’aquesta nova franja d’edat per vacunar arriba en un moment en què, tal com ha explicat la secretària de Salut Pública, el ritme de vacunació és bo. El 40,5% dels catalans ja té almenys una dosi posada i prop d’una quarta part de la població té la pauta completa.

En cas que la persona que es vulgui vacunar no tingui possibilitat de demanar cita prèvia per internet pot trucar al CAP.

ÚLTIMES NOTÍCIES