IniciAppTordera registra 11 casos per Covid durant l’última setmana

Tordera registra 11 casos per Covid durant l’última setmana

Després que la setmana passada no es registrés cap cas de Covid-19 a Tordera, aquesta setmana torna a pujar l’incidencia en el municipi. Segons dades del departament de Salut en els últims 7 dies s’han registrat 11 casos positius a Tordera. El total de casos acumulats al municipi  és de 1118.

Segons els informes de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS) la taxa de reproducció de l’epidèmia ponderada setmanalment (rho7) es troba a 3.09 (l’epidèmia creix si és superior a 1). El risc de contagi es situa alt amb un valor de 63.09.

L’Alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia es mostra optimista amb l’evolució de la pandèmia i gràcies al bon ritme de vacunació.

alcalde covid

Segons les darreres dades del portal Traçacovid del Departament d’Educació, no tenim cap grup classe confinat a Tordera.

El nombre total de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 4 persones, 3 menys que dilluns 7 de juny. Actualment hi ha 2 persones a l’Hospital de Calella i 2 a l’Hospital de Blanes.

ÚLTIMES NOTÍCIES