IniciAppTordera acull dissabte la Fira de la Natura i de la Ciència...

Tordera acull dissabte la Fira de la Natura i de la Ciència a la plaça de l’Església

Després de ser posposada la setmana passada, dissabte arriba la Fira de la Natura i de la Ciència. Un esdeveniment que està emmarcat a les activitats de la Setmana de la Natura i de la Ciència en el marc de la Setmana Europea del Desenvolupament Sostenible.  
L’objectiu d’aquesta iniciativa és difondre a la ciutadania com els coneixements científics ens ajuden a construir un món millor per viure, acostar la recerca i el coneixement científic a tots els públics amb un vocabulari entenedor, posar de manifest com la ciència contribueix a la millora del nostre benestar i a la preservació del nostre planeta, afavorir l’interès en els joves i identificar aquelles accions que individualment podem fer localment per millorar globalment.

Dissabte, 5 de juny, tindrà lloc la Fira de la Natura i de la Ciència a la plaça de l’Església. A la mostra s’hi podran trobar parades amb productes relacionats amb la temàtica de la Natura i la Ciència (artesania amb producte natural, alimentació natural, llibreries que portin llibres relacionats amb la ciència i la natura, joguines especialitzades (experiments, natura, física,…) i/o el desenvolupament sostenible. També, durant tot el dia hi haurà activitats divulgatives i de lleure per al públic familiar. Escoltem la regidora Nàdia Cantero.

Nàdio fira natura

Així, durant el matí hi haurà es farà els tallers Natura ConnectadaDescobrint la Ciència, Món H2O, Art i Ciència i el taller ofert per Can Saleta “Horts a casa”. Per complir amb les mesures de restricció de la pandèmia els tallers es faran en grups reduits i en diferents horaris, motiu pel qual totes les persones interessades en assistir-hi hauran d’inscriure’s a través dels següents formularis. 

Durant la tarda del 5 de juny també hi haurà activitats a la plaça, per la qual  no serà necessària inscripció prèvia però sí que l’aforament serà controlat. A les 17:00h tindrà lloc una obra de teatre científic amb el títol “El Nàufrag”, a les 18:30 es farà el lliurament de premis del Concurs de fotografia, mentre que a les 19:00h es farà el concert de cloenda de la fira amb la Lali Begood.

ÚLTIMES NOTÍCIES