IniciAppAvui el Tordera “B” se la juga a Llagostera i diumenge torna...

Avui el Tordera “B” se la juga a Llagostera i diumenge torna el CEEB Masculí

Seguim amb la fase regular esportiva d’alguns equips sènior del municipi. Avui a les 21:30h en directe per Ràdio Tordera i pel canal de Youtube, podreu viure en directe el partit del filial del CFTordera contra el Base Llagostera “A” de la quarta catalana. Els torderencs classificats en segona posició, només el hi val la victòria per seguir depenent d’ells mateixos.

El Futsal Tordera també tindrà partit aquest cap de setmana. Després de la victòria aconseguida la setmana passada a casa contra el Sant Gregori, els grocs i vermells es desplacen fins a la pista del Riudellots, dissabte a les 18:00h en aquesta jornada de la segona divisió catalana.

El diumenge retorna a la competició el sènior masculí del CEEB Tordera de la segona catalana. Amb partit d’anada i tornada per tancar el calendari basquetbolista, rebran la visita del CEB Girona “B” al pavelló dels Països Catalans. L’enfrontament començarà a les 11:00h del matí i es podrà seguir pel canal de Youtube.

Per aquesta jornada també us recomanem el partit de la base del cadet de l’Athletic Club Tordera Parc. Juguen a casa, diumenge a les 18:30h contra el Palafolls, en joc la primera posició de la lliga que dóna accés al play-off per pujar a divisió d’honor.

ÚLTIMES NOTÍCIES