IniciAppTordera acull dissabte la Fira de la Natura i de la Ciència...

Tordera acull dissabte la Fira de la Natura i de la Ciència a la plaça de l’Església

Després de ser posposada la setmana passada, dissabte arriba la Fira de la Natura i de la Ciència. Un esdeveniment que està emmarcat a les activitats de la Setmana de la Natura i de la Ciència en el marc de la Setmana Europea del Desenvolupament Sostenible.  
L’objectiu d’aquesta iniciativa és difondre a la ciutadania com els coneixements científics ens ajuden a construir un món millor per viure, acostar la recerca i el coneixement científic a tots els públics amb un vocabulari entenedor, posar de manifest com la ciència contribueix a la millora del nostre benestar i a la preservació del nostre planeta, afavorir l’interès en els joves i identificar aquelles accions que individualment podem fer localment per millorar globalment.

Divendres tindrà lloc la Batnight, la nit dels ratpenats. De la mà de l’Alba Coronado, del Museu de les ciències naturals de Granollers, coneixerem la funcionalitat dels ratpenats a l’hora de lluitar contra espècies com el mosquit tigre, per exemple. La Batnight consistirà en una xerrada informativa a la Bilbioteca, a les 20:00h, un sopar a l’exterior ofert per l’Associació de Comerciants de Tordera Centre i una passejada per l’entorn de Fibracolor per veure les caixes niu dels ratpenats. En parla la regidora de sostenibilitat, Nàdia Cantero.

Nàdia Batnight

Dissabte, 5 de juny, tindrà lloc la Fira de la Natura i de la Ciència a la plaça de l’Església. A la mostra s’hi podran trobar parades amb productes relacionats amb la temàtica de la Natura i la Ciència (artesania amb producte natural, alimentació natural, llibreries que portin llibres relacionats amb la ciència i la natura, joguines especialitzades (experiments, natura, física,…) i/o el desenvolupament sostenible. També, durant tot el dia hi haurà activitats divulgatives i de lleure per al públic familiar. Escoltem la regidora Nàdia Cantero.

Nàdio fira natura

Així, durant el matí hi haurà es farà els tallers Natura ConnectadaDescobrint la Ciència, Món H2O, Art i Ciència i el taller ofert per Can Saleta “Horts a casa”. Per complir amb les mesures de restricció de la pandèmia els tallers es faran en grups reduits i en diferents horaris, motiu pel qual totes les persones interessades en assistir-hi hauran d’inscriure’s a través dels següents formularis. 

Durant la tarda del 5 de juny també hi haurà activitats a la plaça, per la qual  no serà necessària inscripció prèvia però sí que l’aforament serà controlat. A les 17 h tindrà lloc una obra de teatre científic amb el títol “El Nàufrag”, a les 18:30h es farà el lliurament de premis del Concurs de fotografia, mentre que a les 19 h es farà el concert de cloenda de la fira amb la Lali Begood.

ÚLTIMES NOTÍCIES