IniciAppEnsenyament organitza una xerrada telemàtica per a pares i mares sobre "L'agenda...

Ensenyament organitza una xerrada telemàtica per a pares i mares sobre “L’agenda escolar i l’ús de pantalles”

La regidoria d’Ensenyament organitza el proper dimecres, 9 de juny, a les 18:00h, una xerrada per videoconferència adreçada a pares i mares amb fills/es de 6 a 16 anys. La xerrada es presenta sota el títol “Agenda escolar i ús de pantalles” i serà a càrrec d’Alba Moya Martorell, psicòloga general sanitària – neuropsicòloga clínica. Durant la videoconferència es treballaran estratègies per treure el màxim profit de les pantalles, fomentant la responsabilitat i l’autonomia dels infants.
L’activitat s’iniciarà amb una xerrada teòrica sobre continguts relacionats amb la gestió del temps d’oci dels infants i l’ús de les pantalles, posant exemples de casos reals.

Seguidament, s’obrirà un debat sobre com ajudar i guiar els fills en l’organització del seu temps d’estudi i d’oci, i sobre com establir uns horaris i unes condicions per l’ús de les pantalles de forma efectiva.

Per tancar la sessió es dedicarà un temps a la resolució dels casos personals que vulguin proposar els assistents.

Totes les famílies que vulguin participar de l’activitat s’han d’inscriure prèviament a través del formulari que trobareu a www.tordera.cat

La xerrada s’inclou en el programa d’activitats de suport a pares i mares que promou la Regidoria d’Ensenyament, en el marc del programa Tordera Educa i amb el suport de la Diputació de Barcelona.

ÚLTIMES NOTÍCIES