IniciAppEl CAP Tordera demana a la població d'entre 50 i 59 anys...

El CAP Tordera demana a la població d’entre 50 i 59 anys que concerti cita prèvia per vacunar-se al local de l’Esplai

Foto: ICS

El CAP Tordera informa a la població d’entre 50 i 59 anys que pot demanar cita prèvia per vacunar-se al local de l’associació de la gent l’Esplai de Tordera (carretera de Fogars, al costat de la pista l’Amistat) i en els propers dies també ho podran fer via web les persones d’entre 40 i 49 anys.

El personal del CAP està realitzant les trucades per a la cita prèvia a tota la ciutadania d´aquesta franja d´edat, que és la més nombrosa de la població. Al tractar-se de població activa, el personal del CAP s’està trobant amb dificultats per localitzar per telèfon totes les persones d’entre 50 i 59 anys que vulguin demanar hora per vacunar-se. Per aquest motiu i amb previsió que es repeteixin les dificultats per a la franja de 40 a 49 que s’obrirà en breu a Tordera, el personal responsable de vacunació del CAP recomana a la ciutadania que demani cita prèvia per vacunar a través del web https://vacunacovid.catsalut.gencat.cat.

El procediment per poder vacunar-se a Tordera és entrar a l’enllaç indicat i escollir l’opció: “Vacunar-me al meu centre”. Clicant aquesta opció es desplegarà l’opció “Esplai Tordera” i cada usuari podrà escollir l’hora de vacunació que més li convingui.

En cas que la persona que es vulgui vacunar no tingui possibilitat de demanar cita prèvia per internet pot trucar al CAP.

ÚLTIMES NOTÍCIES