IniciAppEl CEEB Tordera aposta novament per la fórmula del Divercampus i Tecnicamp...

El CEEB Tordera aposta novament per la fórmula del Divercampus i Tecnicamp pels mesos d’estiu

El Club Esportiu Escola de Bàsquet Tordera recupera el seu projecte de casal d’estiu que tan bon èxit ha anat aconseguint durant les darreres edicions organitzades. Per aquest any, també el dividiran en dues opcions: Divercampus i Tecnicamp. Una fórmula que permet poder treballar i dirigir una doble oferta que té dos objectius ben diferenciats. El primer és un casal d’estiu habitual que compagina activitats lúdiques i d’esbarjo amb sortides més adreçades a un públic no tant basquetbolista. El segon ja és més un campus de tecnificació adreçat a jugadors/es en actiu que volen perfeccionar el nivell de bàsquet que puguin tenir conjuntament amb convidats que també aniran passant pel pavelló dels Països Catalans. En Marc Muñoz, entrenador i coordinador dels casals explicava aquests dos formats.

Muñoz casal estiu 1

Muñoz confirmava que un any més el tecnicamp comptarà amb convidats d’arreu del món del bàsquet. Un fet que permet millorar la tècnica de l’esport que practiquen.

Muñoz casal estiu 2

Per a mes informació i inscripcions dels dos casals us podeu adreçar a les xarxes socials del club via facebook i instagram.

ÚLTIMES NOTÍCIES