IniciAppJoan Tardà presenta “En defensa pròpia”, una mirada d’actualitat al republicanisme i...

Joan Tardà presenta “En defensa pròpia”, una mirada d’actualitat al republicanisme i l’independentisme

L’exdiputat d’Esquerra Republicana al Congrés, Joan Tardà, va visitar ahir Tordera per presentar el seu darrer llibre, “En defensa pròpia”. Una lectura, assegura Tardà, adreçada a totes les persones que tenen un lligam amb el republicanisme, i que vol demostrar que sense aquest moviment, l’independentisme no hauria acumulat tanta força en els darrers anys.

Segons l’autor, el llibre serveix per posar en perspectiva els darrers anys de l’àmbit polític català, ja que “sovint els protagonistes no són conscients d’allò que han fet” i en aquest sentit, creu que cal conèixer i reivindicar el protagonisme que ha tingut ERC en els esdeveniments recents a nivell polític.

En aquest sentit, Tardà veu Esquerra Republicana com una formació madura que “analitza la realitat amb bisturí i no amb destral” i que són els únics en reflexionar i repensar l’estratègia; i sense sentiment de culpa. Considera que els canvis de discurs són positius i que per aconseguir la victòria cal reflexionar.

balanç tardà 1

Tardà va aprofitar la presentació de Tordera per valorar el nou govern de la generalitat, encapçalat per Pere Aragonès. Tardà era partidari d’un govern amb una mirada més àmplia.

balanç tardà 2

L’acte estava organitzat per ERC Tordera, Gent de Tordera i Jovent Republicà emmarcat dins la celebració dels 90 anys d’ERC.

 

ÚLTIMES NOTÍCIES