IniciAppL’Hospital de Calella amplia les visites als pacients no Covid

L’Hospital de Calella amplia les visites als pacients no Covid

L’Hospital de Calella amplia l’horari de visites als pacients no Covid. A partir d’ara s’incrementa en dues hores diàries -una al matí i una a la tarda- la franja horària per visitar les persones ingressades al centre hospitalari que no pateixen la Covid-19. Les visites es podran fer de 12:00h a 14:00h del migdia i de 18:00h a 20:00h del vespre. Es manté, però l’entrada d’un sol acompanyant per pacient i es recomana que sempre sigui la mateixa persona per minimitzar riscos.

Aquesta ampliació d’horari és deguda a la disminució de casos de coronavirus a l’Hospital de Calella, segons expliquen des de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva. En canvi, a l’Hospital de Blanes -també gestionat per la Corporació- es manté el mateix horari que fins ara, de 13:00h a 14:00h i de 19:00h a 20:00h. El nombre d’ingressos per coronavirus en aquest centre és lleugerament superior que a Calella.

El nombre total de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 12 persones, 2 menys que dijous 20 de maig. Actualment hi ha 5 persones a l’Hospital de Calella i 7 a l’Hospital de Blanes