IniciAppLa Biblioteca de Tordera s’adhereix a la campanya ‘Canvia el xip. Recicla’ls’

La Biblioteca de Tordera s’adhereix a la campanya ‘Canvia el xip. Recicla’ls’

Els departaments de Territori i Sostenibilitat i el de Cultura de la Generalitat inicien una campanya per fomentar la recollida selectiva i el reciclatge d’aparells elèctrics i electrònics a través de les biblioteques públiques de Catalunya. La Biblioteca de Tordera anuncia que s’ha sumat a la campanya.

L’objectiu és intensificar la implicació de la ciutadania en la reducció de residus i en el canvi de sistema cap a una economia circular, que prioritzi el reaprofitament i valorització dels residus com a productes nous. La Biblioteca de Tordera serà punt de recollida de petits aparells. A més faran activitats familiar i d’adults. Demà dimecres faran el taller ‘Els petits electrodomèstics: com cuidar-los i fer reparacions senzilles’. L’activitat es farà de 17.30 a 20h i es demana porta el teu petit electrodomèstic espatllat i aprèn a reparar-lo tu mateix. Un taller que va dirigit a un públic adults, a partir de 16 anys.

Aquesta iniciativa forma part de la campanya ‘Canvia el xip. Recicla’ls’ que, amb l’objectiu d’allargar la vida útil dels aparells elèctrics i electrònics, es va iniciar a finals de l’any 2019 però es va haver d’interrompre a causa de la crisi provocada per la Covid-19. Té com a horitzó els Objectius de Desenvolupament Sostenible del Pla Nacional per a la implementació de l’Agenda 2030 a Catalunya.

ÚLTIMES NOTÍCIES