IniciAppEl Fòrum presenta l’obra “Personas Haciendo Cosas” al Teatre Clavé

El Fòrum presenta l’obra “Personas Haciendo Cosas” al Teatre Clavé

Arriba al Teatre Clavé “Personas Haciendo Cosas”, una obra del Fòrum pel Teatre i la Cultura. Després de la greu afectació a la cultura per culpa de la pandèmia, que els va obligar a aturar l’activitat parcialment durant aquests mesos, el Fòrum presenta una nova actuació teatral. 

Aquesta obra arriba directament des de Mèxic. “Personas Haciendo Cosas” és una obra teatral que narra la història de dos personatges que intenten ser actors. Davant seu tenen un gran públic que els guiarà amb la mirada atenta.  El President del Fòrum pel Teatre i la Cultura,  Pere Vendrell, n’explica l’argument principal.

obra forum 1

L’obra també incorpora expressió corporal i dansa amb la interpretació d’una ballarina del Fòrum pel Teatre i la Cultura. Aquest projecte està escrit per Mishael Garrido, guionista mexicà, interpretat per dos actors que arriben directament de Madrid.

Una idea, però, que s’ha desenvolupat a Madrid amb el propi president del Fòrum, Pere Vendrell, que s’estrena després de dos anys.

obra fòrum 2

L’obra serà aquest proper cap de setmana, 22 i 23 de maig a les 18h de la tarda els dos dies. El preu de l’entrada és 10€ a l’entrada general i 6€ pels socis. Una hora abans de la funció hi haurà un punt de trobada de socis per resoldre dubtes i/o recollir els carnets de l’entitat.

ÚLTIMES NOTÍCIES